Lyngby, Danmark

Hempel Campus

Sweco Architects

Med opførelsen af HQ2 er Hempel Campus komplet, og fremstår i dag som et internationalt forsknings- og udviklingscenter på samlet 26.000 m2. Byggeriet danner hovedsæde for Hempel-koncernens mange hundrede medarbejdere og er tegnet af Sweco Arkitekter.

HQ2 er opført til sølv efter DGNB-certificeringen og med dens færdiggørelse, kobler den hele Hempel Campus sammen via en gangbro på tværs af Lundtoftegade. Byggeriet kan desuden tydeligt opleves langs Helsingørmotorvejen i Lyngby hvor det ligger placeret.

Moderne arkitektur med niveaufri adgang

Hempel Campus HQ2 er en moderne bygning designet med en attraktiv og simpel arkitektur. HQ2 skaber en tydelig reference til de øvrige bygninger, og giver en tydelig sammenhængskraft, der gør at Hempel Campus opleves som et arkitektonisk vartegn i området. Den karakteristiske arkitektur skyldes de rektangulære hvide flader, der kun brydes af høje slanke vinduer og kontrasten til bygningens indre arkitektur.

Med Milfords sokkelrende Canyon er det lykkedes at give bygningen en moderne niveaufri adgang hele vejen rundt om bygningen, der spiller godt ind med det arkitektoniske udtryk. Samtidig sikrer Canyon en nem adgang til bygningen for alle typer brugere.

Canyon giver en umærkelig overgang mellem bygningens indre og ydre, og er med til at understøtte visionen om en Campus der giver indtryk af en samlet enhed.

Grønt haverum med Milfords underjordiske opbinding

Langs Lundtoftegade bemærkes det hurtigt hvordan træerne står skarpt og snorlige som en grøn allé på begge sider af vejen, der komplimenterer bygningen, og understreger dens helhed. Her har Milford leveret vores underjordiske opbinding til rækken af vejtræer, som dermed får bedre betingelser for at etablere sig robust i jorden.

Underjordisk opbinding med Milford sikrer træets mulighed for at forankre sig i jorden, præcis der hvor de er projekteret til at stå, og mindsker også muligheden for at træet rykkes ud af kurs af kraftige vindstød.  

Hempel Campus er et topmoderne kontormiljø som er organiseret omkring et centralt haverum, der giver et samlet udtryk og spiller sammen med omgivelserne.

År
2021
Sted
Lyngby, Danmark
Arkitekter
Sweco Architects
LandskabsArkitekter
Bygherre
Hempel A/S
Entreprenør
CG Jensen


Produkter i brug

Before After

Udvalgte cases

INSPIRATION OG NYHEDER I INDBAKKEN
Tak for din tilmelding. Vi skrives ved!
Der er opstået en fejl, prøv venligst igen. Hvis der er noget vi kan gøre, må du meget gerne skrive til info@milford.dk. Tak.