København

Bellahøj Skole

Kant Arkitekter A/S
Kragh & Berglund Landskabsarkitekter A/S

Renovering og Kapacitetsudvidelse

I 2018 startede den gennemgribende renovering af Bellahøj Skole. Dertil kommer der ny bygning, som bland andet skal indeholde en ny idrætshal på 2. sal, fælleslokaler, genoptræningsfaciliteter samt nye klasselokaler.

Da skolen er en idrætsskole er udearealerne tegnet til at indbyde til fysisk aktivitet. Der vil komme et nyt atletik område samt nye boldbaner. Desuden er tanken at udearealerne skal åbnes op ud mod de nærtliggende boligområder så beboerne bliver inviteret til at benytte skolens sportfaciliteter.

Niveaufri Adgang og Fri Sokkel

Da skolen er en offentlig bygning er der krav om niveaufri adgang og anbefaling om 15 cm fri sokkel. Det kan være udfordring, men ved Bellahøj skole har man valgt at installere Canyon sokkelrende med nedsivning og justerbare konsoller. Renden er med nedsivning og der er lagt omfangsdræn i området for at håndtere regnvandet. Desuden har man valgt de justerbare konsoller for at undgå at skulle opklodse efter installation. Desuden er de nye konsoller konstrueret sådan at de minimere grus kommer ind i samlingerne. Den L-formede sokkelrende giver nem adgang til soklen for eftersyn og løbende vedligehold.

År
Februar 2018 -
Sted
København
Arkitekter
Kant Arkitekter A/S
Landskabs-Arkitekter
Kragh & Berglund Landskabsarkitekter A/S
Bygherre
Københavns Kommune

Produkter i brug

Udvalgte cases

Vi sidder klar med viden, priser, materialer og rådgivning

INSPIRATION OG NYHEDER I INDBAKKEN
Tak for din tilmelding. Vi skrives ved!
Der er opstået en fejl, prøv venligst igen. Hvis der er noget vi kan gøre, må du meget gerne skrive til info@milford.dk. Tak.
Creating liveable cities