Niveaufri adgang og fugtfrie sokler

Med vores sokkelrender kan du let leve op til alle krav og anbefalinger fra BR18 og andre – både ift. regnvand, fri sokkelhøjde og niveaufri adgang.

Når det handler om tilgængelighed og niveaufri adgang til nye private- og erhvervsbyggerier, bliver der hele tiden lagt strengere krav til f.eks. afledning af regnvand samt udluftning og inspektion af bygningens sokkel.

Høje krav til sokler i nye byggerier

Når det handler om tilgængelighed og niveaufri adgang til nye private- og erhvervsbyggerier, bliver der hele tiden lagt strengere krav til f.eks. afledning af regnvand samt
udluftning og inspektion af bygningens sokkel. De mange regler betyder lange arbejdsdage der går med at sætte sig ind i det nyeste krav og anbefalinger.

De nye krav foreskriver blandt andet, at der skal være 150 mm fri sokkelkant samt at overflade-afstrømningen ikke må sive ned langs soklen, men skal ledes til afløb. Det sætter en række krav til sokkelrenderne; krav som de fleste rendesystemer faktisk ikke kan overholde.

Nyeste standarder opfyldt

Hos Milford har vi i samarbejde med førende byggetekniske eksperter og erfarne entreprenører, udviklet rendesystemer der overholder de nyeste standarder. Vores Canyon-sokkelrende minimerer risikoen for fugtskader i soklen. Samtidig sikrer de niveaufri adgang samt mulighed for eftersyn og reparation af soklen.