Tagterrasser

Skab enestående tagterrasser til ophold, oplevelser og samvær

I takt med et øget fokus på at designe byrum, hvor folk kan trække sig tilbage fra hverdagens høje tempo og i stedet nyde omgivelserne, oplever vi en stigende interesse for tagterrasser. Bygherre og arkitekter ser tagfladen som et oplagt område at bruge aktivt i byplanlægningen.

Ved at udnytte bygningers øverste areal får man typisk mere plads til elementer, der ikke kan inkluderes på grundplanen, herunder rekreative og grønne områder.

Et areal med mange udfordringer for bygherrer, arkitekter og entreprenører

Dog er der flere udfordringer som bygherrer, arkitekter og entreprenører står over for, når de projekterer tagterrasser. Nogle af udfordringerne kan blandt andet være:

  • En kompliceret design- og beskrivelsesproces hvor mange forskellige elementer skal passe sammen
  • Sikring mod vindsug i udsatte områder eller på høje bygninger
  • Begrænsede opbygningshøjder
  • En udfordrende monteringsproces på grund af mange inkompatible komponenter.
  • Høje vedligeholdelsesomkostninger

Et system som løser udfordringerne

Upland™ er vores eget terrassesystem, som er udviklet med komponenter, der netop løser ovenstående udfordringer. Systemet består af en række miljødokumenterede produkter, der alle er udviklet til at passe sammen.

Monteringen er hurtig og uden behov for specialværktøj. Vedligeholdelse er mindst lige så nemt grundet de innovative clips til montering af belægningen, som let kan afmonteres for nem adgang til underkonstruktionen.

Slip kreativiteten fri og tal med os om dine visioner for at udnytte pladsen i højderne. Med Upland™ kan vi skabe kreative og inspirerende, grønne leverum.