Tagterrasser

Skab enestående udearealer på tage til ophold, oplevelser og samvær

Vi oplever en stigende interesse for tagterasser i disse dage. Bygherrer og arkitekter ser tagfladen som et oplagt areal at udnytte grundet et krav om friareal i forbindelse med opførelse af nybyggeri og et ønske om forbedring af livskvalitet ved renovering af den eksisterende bygningsmasse. 

Derudover er vi blevet ekstra opmærksomme på vigtigheden af at designe byrum, hvor man kan trække sig tilbage fra hverdagens stress og jag og nyde omgivelserne. Ved at udnytte bygningers øverste areal får man typisk mere plads til de ting, som ikke kunne være på grundplanet heriblandt reakreative og grønne områder, der taler til folks velvære.

Et areal med mange udfordringer for bygherrer, arkitekter og entreprenører

Bygherrer, arkitekter og entreprenører støder på mange udfordringer, når der skal projekteres en tagterrasse. Udfordringerne tæller blandt andet: 

  • En kompliceret design- og beskrivelsesprocess hvor mange forskellige elementer skal passe sammen
  • Sikring mod vindsug i udsatte områder eller på høj bygninger
  • Begrænsede opbygningshøjder
  • En kompliceret monteringsprocess da komponenter ikke er designet til at passe sammen
  • Høje vedligeholdelsesomkostninger

Et system som løser udfordringerne

Raaft tagterassesystem er afprøvet på det internationale marked og har flere hundrede succesfulde udenlandske projekter bag sig. Terrassesystemet består af en række genanvendelige produkter, der alle er udviklet til at arbejde sammen, så du kan designe præcis det rum, der passer til dit projekt og er hurtigt og nemt at installere uden behov for specialværktøj. Vores hold af eksperter står klar til at hjælpe med at skabe den perfekte terasse til dit næste projekt.