Inspiration & Cases

Kom med bag om projekterne: hvordan vi løser dem, hvilke udfordringer vi møder; det vi er stolte af og det vi kan lære af.

Milfords produkter kan bruges vidt og bred

Tag os med på råd. Der er mange produkter på markedet, men vi har udvalgt en række, der hver især løser opgaven alt efter forhold og krav. Kontakt os og få gratis vejledning.

Erhverv

Mange større virksomheder begynder at tænke på at skabe flotte udendørsområder til deres erhvervsbygninger. Det betyder at de ansatte har et sted at gå hen i pauser, hvor de kan få et tiltrængt afbræk fra arbejdet. Grønne og blomstrende omgivelser har stor betydning for arbejdsmiljøet, og stilrene afgrænsninger mellem stier, bede og frodige træer giver besøgende et godt indtryk når de ankommer til virksomheden.

Se mere
Bolig

For at tilgodese gangbesværede og kørestolsbrugere skal nyopførte boliger anlægges med niveaufri adgang. Det giver imidlertid udfordringer i forhold til fugt i soklen og bortledning af facadevand. I de fleste tilfælde kræver det en sokkelrende. Vi har fuld styr på den nyeste lovgivning inden for anvendelse af sokkelrender til affugtning af sokler og niveaufri adgang. Med vores løsninger er du sikret et byggeri der holder i mange år.

Se mere
Byrum

De små urbane rum og parker er ofte indbegrebet af byens sjæl. At arbejde med forskellige materialer og beplantninger, der er tilpasset bygningernes karakter, er vigtigt for at skabe velfungerende byrum. I de urbane rum er beplantningen et meget vigtigt element. Det er med til at formgive, forskønne og give rummet liv. Hos Milford er planter og deres vækstvilkår derfor i fokus. Vi står altid til rådighed hvis der er brug for rådgivning inden for plantning i de urbane rum.

Se mere
Infrastruktur

I den travle hverdag, på vej til og fra arbejde, er der sjældent tid til at nyde omgivelserne. De mange stationer og busholdepladser summer af aktivitet morgen og aften og kræver derfor plads til de mange rejsende. Flere steder er det blevet en prioritet at forskønne perroner og vejstrækninger. Derved sætter flere farten ned og sætter sig måske ned for at få en tiltrængt pause. Milford samarbejder med førende landskabsarkitekter om at lave velfungerende stationspladser der indbyder til ophold og samtidig giver en grønnere hverdag.

Se mere
Kultur

Kulturhuse, biblioteker, museer og kunstudstillinger, sigter mod at samle folk om kultur, kunst og viden. Ligesom kunsten og kulturen indenfor drager os mennesker, bør arealerne udenfor også gøre det. Milford er i samarbejde med landskabsarkitekter og ingeniører med til at skabe udtryksfulde og velfungerende uderum. Når arealerne uden for et kultursted afspejler bygningerne og det lokale område, opstår en form for synergi der giver et sammenhængende og spændende miljø. Det inviterer til ophold og beundring af de enkelte elementer – præcis ligesom det gør inden i kulturhuset, museet eller kunstudstillingen.

Se mere