Inspiration & cases

Her er nogle af de projekter, vi er stolte over at have været med i. Læs mere om hvordan vi har løst specifikke udfordringer og skabt grønne, bæredygtige byer og udeområder.

Milfords produkter kan bruges vidt og bred

Tag os med på råd. Der er mange produkter på markedet, men vi har udvalgt en række, der hver især løser opgaven alt efter forhold og krav. Kontakt os og få gratis vejledning.

Erhverv

Skab flotte udendørsområder ved erhvervsbygninger. Grønne omgivelser har stor betydning for arbejdsmiljøet og giver besøgende et godt indtryk når de ankommer til virksomheden.

Se mere
Bolig

Niveaufri adgang i nybyggeri kan give udfordringer ift. fugt i soklen. Derfor har vi udviklet særlige sokkelrender og sokkelaffugtere, der lever op til alle krav.

Se mere
Byrum

Beplanting i byrummet er et vigtigt element, som formgiver, forskønner og giver rummet liv. Hos Milford er planter og deres vækstvilkår derfor i fokus.

Se mere
Infrastruktur

Milford samarbejder med førende landskabsarkitekter om at lave velfungerende stationspladser der indbyder til ophold og samtidig giver en grønnere hverdag.

Se mere
Kultur

Vi er eksperter i at skabe inspirerende og inviterende uderum i forbindelse med kulturinstitutioner, museer og biblioteker. Kontakt os for at høre mere.

Se mere