København, Danmark

Carlsberg Byen

Fredet kulturarv danner rammerne for det pulserende Københavnske byliv på Vesterbro. Her er den nye bydel Carlsberg Byen opstået med 25 forskelligartede byrum – og selvom de alle er forskellige, har de én ting til fælles: det grønne strejf og fokus på at skabe et udgangspunkt for at leve et godt liv i byen. Derfor er vi hos Milford stolte over at have leveret løsninger til at skabe det indbydende områder, som beboere og turister i dag har mulighed for at udforske, slentre eller måske endda skate igennem.  

I renoveringen af de gamle, ikoniske haller og skabelsen af de mange unikke byrum har der været brug for en palet af smarte løsninger – fra at skabe gode vækstvilkår for træer og niveaufri adgang til generelt at fremtids- og klimasikre byrummene, så generationer fremover kan nyde godt af den nye bydel.  

Træer er en vigtig del af nye byrum  

I det tidligere industriområde i Carlsberg Byen har fokus været på at skabe gode, grønne områder omkring de mange nye boliger. Det skaber nemlig livskvalitet for beboerne og deres gæster, ligesom at træer har en række fordele for både mennesker og byen som sådan.  

Træer forbedrer ikke bare luftkvaliteten generelt, men hjælper også vores klimaregnskab. Et fuldvoksent træ kan nemlig hvert eneste år absorbere 21,6 kilo karbondioxid. Samtidig fungerer træer også som en beskyttelse mod oversvømmelser og store mængder regnvand generelt. 100 voksne træer kan nemlig optage helt op mod 1,2 mio. liter vand om året. Vand, der ellers ville have overbelastet vores kloakker og ført til oversvømmede pladser eller veje.  

Carlsberg Byen er omringet af infrastruktur og større veje, og med træernes evne til at neutralisere luftforureningen, bliver området til et endnu bedre sted at bo og opholde sig. For at sikre at de unge træer hurtigt vokser sig store, er en stor del af dem plantet i kombinationer af vores løsninger, som sikrer optimale vilkår for rodnettet.  

Vil du høre mere?  

Hvis du vil høre mere om de konkrete løsninger, der er blevet anvendt i de forskellige byrum, er du velkommen til at tage kontakt til vores hold af specialister. Du kan enten sende os en mail eller ringe på 44 97 10 99.

År
Sted
København, Danmark
Arkitekter
LandskabsArkitekter
Bygherre
Carlsberg Byen P/S
Entreprenør


Produkter i brug

Before After

Udvalgte cases

INSPIRATION OG NYHEDER I INDBAKKEN
Tak for din tilmelding. Vi skrives ved!
Der er opstået en fejl, prøv venligst igen. Hvis der er noget vi kan gøre, må du meget gerne skrive til info@milford.dk. Tak.