København

Copenhagen International School

C.F. Møller

Klimaforandringer har skabt stor interesse i at finde kreative og bæredygtige løsninger, som kan imødekomme fremtidige klimaudfordringer. For Copenhagen International School (CIS) i Nordhavn i København er bæredygtighed ikke kun et vigtigt element i undervisningen, men også en del af bygningen og dens udearealer. Særligt er træerne på skolen med til at skabe et kreativt og støttende læringsmiljø, hvor eleverne kommer tættere på naturen.  

Godt miljø der sikrer trivsel  

Copenhagen International School har en ambition om at være 100% bæredygtige. Derfor er skolens facade dækket til med 12.000 solceller, som bidrager til hele 50 % af skolens energiforbrug.  

Udearealerne er præget af en varieret legeplads, hvor børn i forskellige aldre kan udfolde deres kreativitet med alt lige fra legehuse og skateplads til boldbaner. Der er også grønne områder med græs, buske og træer, som skaber bedre trivsel for eleverne og klimasikrer området, fordi beplantningen hjælper med biodiversiteten og reducerer udledningen af CO2 og drivhusgasser.  

De bæredygtige og langtidsholdbare løsninger    

Vi har været med til at realisere drømmen om at skabe holdbare, miljøvenlige løsninger, som støtter op om de elevernes livskvalitet, trivsel og kreativitet. Træbeplantning har været en stor del af byggeprojektet, fordi eleverne kommer tættere på naturen og hjælper dem i deres kreative proces.  

For at træerne kan gavne flere generationer af elever, har vi installeret vores bærelagssystem StrataCell™, som er af genanvendt plastik. I byerne er der en udfordring med at træerne mangler plads til at vokse, fordi der enten er for lidt jord til rødderne eller at jorden er for kompakt. Med StrataCell™ får træerne på skolens udearealer plads til at gro i en helt ukomprimeret rodzone, som er en essentiel betingelse for vækst.  

En vigtig prioritet i designet af legepladsen har været, at den er sikker for eleverne. Derfor er valget faldet på vores kantafgrænsning AluExcel – en bæredygtig løsning, da den er lavet af genanvendt aluminium og samtidig sørger for at legepladsens belægning holder længere. Den har ingen skarpe kanter og sikrer dermed, at børnene kan boltre sig på legepladsen i mange år fremover.

År
2013-2017
Sted
København
Arkitekter
C.F. Møller
LandskabsArkitekter
Bygherre
Copenhagen International School
Entreprenør


Produkter i brug

Udvalgte cases

INSPIRATION OG NYHEDER I INDBAKKEN
Tak for din tilmelding. Vi skrives ved!
Der er opstået en fejl, prøv venligst igen. Hvis der er noget vi kan gøre, må du meget gerne skrive til info@milford.dk. Tak.