Aarhus, Danmark

SHIP, Aarhus

Arkitema Architects

På det mest østlige punkt af Århus Havn ligger SHIP – et nyt og eksklusivt erhvervs- og boligbyggeri på over 24.000 m2. 

Fra den eksklusive placering på havnekanten er det let at følge med i livet omkring lystbådehavnen og de mange andre havneaktiviteter. Milford har været med til at gøre SHIP til et attraktivt boligområde, der er tilgængeligt for alle med vores populære sokkelrende Canyon, der blev installeret hele vejen rundt om bebyggelsen. 

Nærheden til havet beriger arkitekturen

Arkitema Architects står bag planlægningen og designet af SHIP og har formået at skabe en tæt forbindelse mellem havet og det arkitektoniske udtryk. Udover den betagende udsigt fra balkonerne og terrasserne ned mod marinaen ses forholdet mellem hav og arkitektur også gengivet i den zigzaggede form langs balkonerne.

Et attraktivt og grønt boligområde

I læ for vind og vejr fra havnefronten er indrettet frodige, grønne gårdrum som byder på mange rekreative kvaliteter og muligheder for fællesskaber. Enhver afkrog af SHIP er designet med materialer af højeste kvalitet, for på den måde at sikre dets attraktive og luksuriøse udtryk langt ud i fremtiden.

Tilgængelighed for alle med Canyon

Da SHIP er et boligområde af nyere dato, sættes der høje krav for regnvandshåndtering, beskyttelse mod fugtpåvirkning og niveaufri adgang. Valget faldt på Canyon for at opnå den niveaufrie adgang samtidig med at imødekomme kravet om en mindst 150 mm fri sokkel hele vejen rundt om bebyggelsen. Canyon sikrer den bedst mulige ventilation af soklen, samtidig med at der er niveaufri adgang. Det gør SHIP tilgængeligt for alle typer beboere.

Canyon sokkelrenden produceres selvfølgelig i 100% genanvendeligt rustfrit stål, hvilket giver en lang levetid og en særlig robusthed overfor vind og vejr – en stor fordel ved en bygning der er lokaliseret tæt på havet. Gitterristen, der ligeledes produceres i det holdbare stålmateriale, har en maskestørrelse, der er velegnet til både kørestolsbrugere og førerhunde.

Dermed er tilgængeligheden garanteret for alle i det nye, attraktive boligområde.


År
2021
Sted
Aarhus, Danmark
Arkitekter
Arkitema Architects
LandskabsArkitekter
Bygherre
Olav De Linde
Entreprenør
Per Aarsleff, Danjord


Produkter i brug

Before After

Udvalgte cases

INSPIRATION OG NYHEDER I INDBAKKEN
Tak for din tilmelding. Vi skrives ved!
Der er opstået en fejl, prøv venligst igen. Hvis der er noget vi kan gøre, må du meget gerne skrive til info@milford.dk. Tak.