København

Enghave Plads

Metroen er en vigtig del af infrastrukturen i København. På Enghave Plads er den simple trappenedgang det eneste synlige element for de mange forbipasserende, der dagligt benytter den underjordiske og eldrevne transport til og fra en af de i alt 25 underjordiske stationer i den indre del af byen. Enghave plads metrostation blev etableret i 2018 og i den forbindelse skulle der plantes 30 robinietræer for at gøre pladsen ekstra grøn.


Gode vækstbetingelser for træerne oven over metroen

Konstruktionen af metroen sætter krav til vækstvilkårene for træerne på pladsen. I et miljø med et højt slid og tunge vibrationer fra metroen, giver det store udfordringer for træernes vækstvilkår. I den trange plads under jorden har Milfords StrataCells været med til at give træerne optimale vækstvilkår og sikre den mest effektive og ukomprimerede rodvolumen pr. træ samt god udluftning til træernes rødder.

 

Sunde træer året rundt på Enghave Plads

Robinietræerne har siden 2018 groet sig store og får pladsen til at fremstå grøn med en let skygge om sommeren og flotte høstfarver om efteråret. StrataCellerne sikrer, at træernes rødder har meget bedre plads under jorden, og det mindsker vedligehold af belægningen omkring træerne.

 

Metrostationen på Enghave Plads er derfor ikke kun et praktisk transitsted, men tilbyder også et inviterende og rekreativt byrum for de mange daglige pendlere og besøgende.


År
2018
Sted
København
Arkitekter
LandskabsArkitekter
Bygherre
Metroselskabet
Entreprenør


Produkter i brug

Before After

Udvalgte cases

INSPIRATION OG NYHEDER I INDBAKKEN
Tak for din tilmelding. Vi skrives ved!
Der er opstået en fejl, prøv venligst igen. Hvis der er noget vi kan gøre, må du meget gerne skrive til info@milford.dk. Tak.