Varberg, Sverige

Västra Vallgatan, Varberg Kommune

Varberg Kommune

Det kan være en stor udfordring at skabe optimale forhold for et træ og dets rodnet i områder med stor trafikbelastning og tæt på kørebaner og gader. Der findes løsninger til at skabe optimale vækstbetingelser for træer til trods for den hårde asfaltbelægning, der ellers vil hæmme træernes vækst.  

I den svenske by Kävlinge i Varberg Kommune har man plantet en række træer på en midterrabat ved et busstoppested på Västra Vallgatan. For at sikre optimale forhold for de unge træer, blev løsningen at installere vores holdbare og miljøvenlige StrataCells produceret af genbrugsplast.  

Optimale vækstbetingelser i byen

StrataCells er et avanceret bærelagssystem, som sikrer de bedste vækstbetingelser for træerne. Med sin relativt lille volumen optager StrataCells begrænset plads i plantehullet, og brugen af plast er minimeret. Plast er et kontroversielt materiale, men på grund af dets holdbarhed og kvaliteter har vi optimeret brugen af det i vores produkter. Det kan du læse mere om her. Der er god plads til rodnettet, og det skaber optimale forhold til, at træerne kan gro sig stærke og store.  

Varberg Kommune er en af de førende kommuner i Sverige, når det handler om brugen af strukturelle jordceller lavet af genbrugsplast. Og det ses tydeligt på træernes vækst. StrataCells sørger for, at gaden forbliver grøn mange år fremover, og at træerne bliver ved med at vokse. Hermed bliver der sikret de bedste betingelser for de nye træer.  

År
Sted
Varberg, Sverige
Arkitekter
Varberg Kommune
LandskabsArkitekter
Bygherre
Varberg Kommune
Entreprenør


Produkter i brug

Before After

Udvalgte cases

INSPIRATION OG NYHEDER I INDBAKKEN
Tak for din tilmelding. Vi skrives ved!
Der er opstået en fejl, prøv venligst igen. Hvis der er noget vi kan gøre, må du meget gerne skrive til info@milford.dk. Tak.