Stockholm

Lindes Terrass

ÅWL Arkitekter
LandArk

Lindes Terrass

Et helt nyt lejlighedsbyggeri er netop blevet færdig i det populære område Årstastråket. Komplekset består af 60 nye lejligheder. Nogle har adgang til egen balkon, nogle har egen tagterrasse og 5 lejligheder har adgang til en baggård.

Udfordringen

Både på tagterrasserne og en baggård havde man en vision om at få en masse beplantning og eventuelt invitere det til urban gardering. Under bygningen er der bygget en parkeringskælder, som begrænser beplantningsmulighederne. Man ønskede samtidig at udnytte pladsen bedst mulig i baggården og afskærme hver lejligheds udeområde med plantekasser. Man ønskede plantekasserne i asymmetriske former og i galvaniseret stål for at give baggården det ønskede udtryk.

Løsningen

JM Entreprenad valgte Milfords Contrast Freestyle løsning. Contrast freestyle kan leveres i mange former og farver og bliver specielt produceret til hvert enkelt projekt. På den måde rammer vi arkitektens vision fra helt præcist. På samme tid leverer vi Contrast Freestyle i installationsklare stykker, så de nemt kan boltes sammen på byggepladsen. Intet skal svejses eller på anden måde justeres, derfor behøver man ikke en smed på pladsen.

År
2015-2016
Sted
Stockholm
Arkitekter
ÅWL Arkitekter
Landskabs-Arkitekter
LandArk
Bygherre
JM AB

Produkter i brug

Udvalgte cases

Vi sidder klar med viden, priser, materialer og rådgivning

INSPIRATION OG NYHEDER I INDBAKKEN
Tak for din tilmelding. Vi skrives ved!
Der er opstået en fejl, prøv venligst igen. Hvis der er noget vi kan gøre, må du meget gerne skrive til info@milford.dk. Tak.
Creating liveable cities