Huddinge, Stockholm

Embryot, Stockholm

En rundkørsel kan meget mere end at give et bedre flow i trafikken – den kan blive til et helt kunstværk i sig selv.

En grøn og frodig rundkørsel

Lidt udenfor Stockholm centrum finder vi Embryot – en rundkørsel som i den grad skiller sig ud fra mængden. De bløde og organiske former, produceret i vores rustikke Contrast Freestyle stålkant, danner rammen omkring et grønt og frodigt plantebed i midten. 

Unik og utraditionel – ganske simpelt

Rundkørslen med det unikke navn Embryot er mindst lige så unik i sit udseende. Den tilføjer noget ekstraordinært og grønt til omgivelserne i det lille industrielle kvarter i Huddinge, syd for Stockholm centrum. Ved at benytte vores fleksible kantsystem Contrast Freestyle, kunne landskabsarkitekterne bruge deres kreative frihed til at skabe lige akkurat de former, farver og størrelser, som de ønskede. Resultatet er en rundkørsel, der giver ekstra kvaliteter til dets omgivelser og signalerer bæredygtighed.

Lyser op i omgivelserne

Når mørket falder på, lyser Embryot op i omgivelserne. Den tilføjede belysning fremhæver rundkørslen og giver den en ekstra dimension, som de forbipasserende lægger mærke til. Med Contrast Freestyle kan der let og enkelt integreres ekstra funktioner til designet, bl.a. belysning, men også f.eks. byrumsinventar eller cykelparkering. 

Vi har valgt at lægge vægt på at give 100% kreativ frihed, men på enkel og let vis. Contrast Freestyle kræver nemlig ingen ekstra bearbejdning, men leveres som en færdig løsning, som kan installeres direkte i dit projekt. 

Læs mere om de mange muligheder med Contrast Freestyle og kontakt os for en uforpligtende snak om dine ønsker til dit projekt.


År
2021
Sted
Huddinge, Stockholm
Arkitekter
LandskabsArkitekter
Bygherre
Huddinge Kommune
Entreprenør
Bite Mark och Anläggning


Produkter i brug

Before After

Udvalgte cases

INSPIRATION OG NYHEDER I INDBAKKEN
Tak for din tilmelding. Vi skrives ved!
Der er opstået en fejl, prøv venligst igen. Hvis der er noget vi kan gøre, må du meget gerne skrive til info@milford.dk. Tak.