Kgs. Lyngby

Formula Automobile

Årstiderne Arkitekter, SWECO

Da det nye markante kontordomicil Formula Automobile i Kgs. Lyngby blev etableret af Formula Gruppen, havde arkitekterne fokus på kvalitet og bæredygtighed.

Milfords sokkelrende Canyon blev installeret langs soklen omkring hele det nye bilhus, for at sikre niveaufri adgang og god udluftning af soklen, samt fuldføre det arkitektoniske udtryk.

Det i alt 8500 m2 nye bilhus fungerer som et moderne showroom, samt kontordomicil for Formula Gruppen, og er designet af Årstiderne Arkitekter. Under opførelsen var der et stort fokus på bæredygtighed og nem tilgængelighed for alle.

Taget af bygningen er forsynet med solceller og en grøn tagterrasse. Rundt om bygningen er der etableret grønne regnbede og plantet træer, som skaber en behagelig og imødekommende stemning for de besøgende og forbipasserende.

Sokkelrenden der møder alle krav

Canyon er installeret hele vejen rundtom det nye bilhus. Canyon sokkelrende systemet er udviklet i tæt samarbejde med konstruktionseksperter, arkitekter og bygherrer, og byder på løsninger til de krav der er med udluftning og niveaufri adgang, som de fleste moderne bygninger kræver.

Fordelene ved Canyon er, at den både leverer den helt optimale udluftning af soklen, samt gør det let at inspicere soklen for skader.

Canyon har en indbygget konsol af 100% genbrugsplast. Den kan hurtigt og nemt klikkes ned i renden, og optimerer stabiliteten af sokkelrenden, hele vejen rundt om bygningen.

Sortmalede gitterriste

Langs med bilhusets facade, er der etableret et helt nyt showroom. Her kan de forbipasserende nyde synet af de nyeste modeller af Ferrarier og Maseratier der udstilles langs bygningen, og også kan ses fra Lyngby-motorvejen.

Til dette projekt var det et ønske fra arkitekterne, at give det nye bilhus et stilrent design, der ikke trække ropmærksomheden væk fra de udstillede biler. Ved at give bygningen enkle og kubiske former, skaber det en kontrast til de udstillede biler, som lyser op med deres organiske karakterer, der reflekterer lyset i deres blanke overflader. For at sikre det stilrene udtryk, blev gitterristen i Canyon sortmalet, for at skabe den rette tyngde til det arkitektoniske udtryk.

Canyon kan tilføres enhver RAL-farve til gitterristen, og kan dermed være med til at give stilfulde detaljer til det færdige arkitektoniske udtryk.

År
2019
Sted
Kgs. Lyngby
Arkitekter
Årstiderne Arkitekter, SWECO
LandskabsArkitekter
Bygherre
Benjamin Capital ApS
Entreprenør
C. G. Jensen, Scanpipe


Produkter i brug

Before After

Udvalgte cases

INSPIRATION OG NYHEDER I INDBAKKEN
Tak for din tilmelding. Vi skrives ved!
Der er opstået en fejl, prøv venligst igen. Hvis der er noget vi kan gøre, må du meget gerne skrive til info@milford.dk. Tak.