Ørestad

Nordea Bank Hovedkontor

Henning Larsen Architects A/S
SLA A/S

Nordea Banks hovedkontor i Ørestad stod færdig i februar 2017. Den ikoniske bygning er blevet udformet med nordiske landskaber som inspirationskilde.

Gennemsigtighed har været en vigtig del af projektet. Både for medarbejderne og kunderne, men også for det omkringliggende byrum.

Facaden er transparent og det giver et smukt lysindfald. Desuden giver det træerne, som er plantet indendørs, langt bedre vækst vilkår. Materialevalget, både indvendig som udvendigt, er inspireret af den nordiske natur.

Udendørs har SLA landskabsarkitekter tegnet et miljø, som kan bruges af både medarbejdere og beboere i området. Træerne i de befæstedeområder er blevet plantet med Strataceller og RootRain vandingssystem for at give træerne de bedst mulige vækstbetingelser.

År
2014-2017
Sted
Ørestad
Arkitekter
Henning Larsen Architects A/S
LandskabsArkitekter
SLA A/S
Bygherre
Lærernes Pension Ejendomsaktieselskab, Nordea Ejendomsinvestering A/S Nordea Ejendomme A/S, PensionDanmark Ejendomme P/S, Nordea Liv & Pension, Livsforsikringsselskab A/S
Entreprenør
MT Højgaard A/S


Produkter i brug

Before After

Udvalgte cases

INSPIRATION OG NYHEDER I INDBAKKEN
Tak for din tilmelding. Vi skrives ved!
Der er opstået en fejl, prøv venligst igen. Hvis der er noget vi kan gøre, må du meget gerne skrive til info@milford.dk. Tak.