Nørrebro, København

Guldberg Byplads

Nord Arkitekter
Rambøll

Byfornyelse på Nørrebro

Guldberg Byplads projektet var en del af en større byfornyelse på Nørrebro i København. Projektet som er tegnet af Arkitektfirmaet Nord og med Rambøll som rådgivere og landskabsarkitekter.

En af visionerne var at gøre det sikrere for børnene at komme til og fra de omkringliggende skoler Guldberg Skole og Sjællandsgade Skole samtidig med at pladsen skulle være mere indbydende til ophold og leg. Derfor blev området lukket af for biltrafik og der blev opført en stor legeplads, som både skulle være tilgængelig for Guldberg skolens børn, samt fungere som offentlig legeplads.

Udfordring og Løsning

Rambøll ønskede i smukt og unikt byrum med mange enestående detaljer. Udover at have brugt mange forskellige farver og materialer i belægningen, var den der flere specialdesignede detaljer. Blandt andet designede Rambøll helt unikke træhulsriste. Adapta træhulsristen fra Milford giver nemlig mulighed for at man selv at designe mønsteret i risten. Rambøll valgte til dette projekt at træhulsristen skulle have et motiv med blade og kviste.

Guldberg Byplads er et projekt, hvor der har været stor fokus på detaljerne og hos Milford er vi stolte af at have leveret til projektet.

År
2009-2011
Sted
Nørrebro, København
Arkitekter
Nord Arkitekter
Landskabs-Arkitekter
Rambøll
Bygherre
Københavns Kommune

Produkter i brug

Udvalgte cases

Vi sidder klar med viden, priser, materialer og rådgivning

INSPIRATION OG NYHEDER I INDBAKKEN
Tak for din tilmelding. Vi skrives ved!
Der er opstået en fejl, prøv venligst igen. Hvis der er noget vi kan gøre, må du meget gerne skrive til info@milford.dk. Tak.
Creating liveable cities