København

Frederiks Brygge

Arkitema Architects
Arkitema Architects

Det nye boligområde som ligger ud til den trafikerede Vasbygade. Derfor har arkitekterne valgt at bruge den 310 meter lange facade ud til den den store vej, som støjdæmper for resten af det 80.000 m² område. Bygningen er tegnet i varierende højder og med et smukt facadespil med flere tilbagetrækninger, så facaden mod Vasbygade virker som flere byggerier. På den måde får man en smukkere og levende facade.

Der vil totalt være mere end 600 lejligheder i varierende størrelser og udformninger. Tanken bag dette er at tiltrække beboere, som befinder sig forskellige stadier i livet, og på den måde få alsidige aldergrupper i området. Desuden er der 5 gårdrum med fælleshuse og lækre udearealer.

Udfordring

Ved sådan et byggeri er der krav om niveaufri adgang og samtidig at der er 15 cm fri sokkel. Det er der for at kørestolsbrugere mm. skal kunne have let adgang til beboelse. Kravet om fri sokkel, kommer af et ønske om at minimere risikoen for fugt og andre skader i soklen.

Løsning

For at løse dette valgte CG Jensen, som er anlægsgartnere på projektet, at ligge den helt nye Canyon 2.0 med justerbare konsoller. På den måde opfylder de kravene om niveaufri adgang og minimum 15 cm fri sokkel. Med den justerbare konsol sparer man også tid på opklodsningen mod soklen, særligt hvis soklen er ujævn.

Herudover, har CG Jensen valgt at bruge Contrast Freestyle til plantekasserne i området. De er leveret i specialmål og er med til at give området et smukt udtryk.

År
2013-
Sted
København
Arkitekter
Arkitema Architects
Landskabs-Arkitekter
Arkitema Architects
Bygherre
Deas A/S

Produkter i brug

Udvalgte cases

Vi sidder klar med viden, priser, materialer og rådgivning

INSPIRATION OG NYHEDER I INDBAKKEN
Tak for din tilmelding. Vi skrives ved!
Der er opstået en fejl, prøv venligst igen. Hvis der er noget vi kan gøre, må du meget gerne skrive til info@milford.dk. Tak.
Creating liveable cities