Værløse

Hareskov Børnehus

Bjerg Arkitektur A/S
In By AS

Nyt Innovativt Børnehus

Hareskov børnehus, ligger i Furesø Kommune, og er tegnet af Bjerg Arkitektur. Arkitekterne har haft fokus på at lave et lavenergi børnehus, hvor inde- og udearealer er i harmoni med den omkringliggende natur.

Projektet har taget udgangspunkt i at bibeholde alle eksisterende træer på grunden og materialerne som bliver brugt udendørs skal være naturlige og bæredygtige og selvfølgelig stærke nok til at kunne holde til børnenes leg.

Den næsten 4000 kvm store grund vil i fremtiden, udover de eksisterende træer, også byde på et udekøkken, et amfiteater og et drivhus.

Bjerg Arkitektur skriver på deres hjemmeside: "Bygningens design er fornuftsdrevet med innovative og gennemtænkte løsninger samt et materialebrug, hvor levetiden maksimeres og vedligeholdelsen minimeres."

Løsninger fra Milford

Rundt om bygningen vil der blive lagt Canyon sokkelrende med justerbare konsoller. Renden blev valgt fordi den er hurtig og nem at lægge, har et diskret udtryk, og forstyrrer ikke i helhedsindtrykket af arkitekturen. Desuden giver den nem adgang til soklen for eftersyn og løbende vedligehold.

År
Maj 2018 -
Sted
Værløse
Arkitekter
Bjerg Arkitektur A/S
Landskabs-Arkitekter
In By AS
Bygherre
Furesø Kommune Rådhuset Værløse

Produkter i brug

Udvalgte cases

Vi sidder klar med viden, priser, materialer og rådgivning

INSPIRATION OG NYHEDER I INDBAKKEN
Tak for din tilmelding. Vi skrives ved!
Der er opstået en fejl, prøv venligst igen. Hvis der er noget vi kan gøre, må du meget gerne skrive til info@milford.dk. Tak.
Creating liveable cities