København

8-Tallet

BIG

Naturen indbyder til fællesskab

Byggeriets grundtanke er, at det skal indbyde til fælleskab og hele huset bindes sammen af en cirka en kilometer lang gangsti, som snor sig op langs facaderne i en dobbelt sløjfe, til toppen af huset.Den store indre gård fremstår både som ét stort rum og mange små. Gården er opbygget i flere niveauer og med forskellige slags underlag, der alene i deres materiale, tekstur og farvevalg virker som rumdeler: Fra det bløde græs bevæger man sig over det hårde asfalt - og dermed ind i en anden zone, og videre ind på legeområdets bløde gummibelægning. Stålkanter er brugt mellem gårdens zoner for både at adskille og understrege elementernes forskellighed, og dem har Milford leveret.

Scandinavian Green Roof Award

Byggeriet 8-TALLET har netop opnået den store ære at blive optaget på MoMa, New Yorks Museum of Modern Art, i deres permanente kunstudstilling. Derudover er 8-TALLET tidligere bl.a. kåret verdens bedste boligbyggeri og modtog i 2010 Scandinavian Green Roof Award.

År
2007-2010
Sted
København
Arkitekter
BIG
LandskabsArkitekter
Bygherre
Ejendomsselskabet St. Frederikslund Holding A/S
Entreprenør


Produkter i brug

Before After

Udvalgte cases

INSPIRATION OG NYHEDER I INDBAKKEN
Tak for din tilmelding. Vi skrives ved!
Der er opstået en fejl, prøv venligst igen. Hvis der er noget vi kan gøre, må du meget gerne skrive til info@milford.dk. Tak.