INSPIRATION OG NYHEDER I INDBAKKEN
Tak for din tilmelding. Vi skrives ved!
Der er opstået en fejl, prøv venligst igen. Hvis der er noget vi kan gøre, må du meget gerne skrive til info@milford.dk. Tak.

Aquaton: Hvordan virker en faskine til regnvandsopsamling? Få svaret i den nye explainer

Aquaton: Hvordan virker en faskine til regnvandsopsamling? Få svaret i den nye explainer

Vi har lavet vores helt egen explainer video, som vil hjælpe dig med at blive klogere på Aquaton-tunnelfaskinen, og hvordan den fungerer.

I Aquaton explaineren bliver det blandt andet gennemgået, hvilke fordele der er ved at bruge underjordiske faskiner til regnvandsopsamling, hvordan man installerer dem, og hvordan de vedligeholdes.

Ved at tage et kig, vil du også blive klogere på tunnelfaskiner til LAR-anlæg, og se hvorfor Aquaton er en af de mest robuste og fleksible LAR-løsninger.

Hvorfor bruge Aquaton?

Aquaton er med til at håndtere nutidens presserende problemer med stadigt mere ekstreme regnhændelser. Ekstremt vejr kan skabe store lokale udfordringer med oversvømmelse, men samtidig også potentielle miljøproblemer hvis kloakkerne overbelastes.

Hvordan det? Problemet opstår i det såkaldte ”First Flush”, der konkret betyder, at der vil være en højere koncentration af sediment med forurenende stoffer i et stort regnskyl efter en mere tør periode. Når de store regnmængder herefter skal håndteres lokalt, er det vigtigt at opsamle og filtrere de forurenende stoffer fra, inden overfladevandet fra ”First Flush” nedsiver lokalt. Det kan man blandt andet gøre via en faskine, der indeholder et filter, og som er nem at rense og vedligeholde.

Samtidig kan man risikere store oversvømmelser, der både tillader forurenende stoffer at sprede sig uhensigtsmæssigt, men som også kan medføre en overbelastning af kloaksystemet, der giver stor risiko for at spildevand bliver blandet med drikkevand.

Se videoen herunder, og lær mere om Aquaton,og hvorfor tunnelfaskiner er en af de bedste, mest effektive og bæredygtige LAR-løsninger på markedet lige nu.

Relaterede produkter

Before After