INSPIRATION OG NYHEDER I INDBAKKEN
Tak for din tilmelding. Vi skrives ved!
Der er opstået en fejl, prøv venligst igen. Hvis der er noget vi kan gøre, må du meget gerne skrive til info@milford.dk. Tak.

Mindre plast i verdenshavene med BlueOcean rodbarriere

Mindre plast i verdenshavene med BlueOcean rodbarriere

Hos Milford har vi en vision om at skabe bedre og mere bæredygtige løsninger. Vi introducerer derfor nu vores nye rodbarriere til træer fremstillet i genanvendt plast. Produktet er en del af vores nye produktserie BlueOcean.

Det har altid været en selvfølgelighed for os at tage vare på den verden, vi lever i og at skabe byer, hvor mennesker kan føle sig trygge, glade og sunde.

I vores nye produktserie BlueOcean hæver vi vores ambitionsniveau. Derfor udfaser vi “virgin plast” til fordel for genanvendt plast, der enten er affald i havene eller post-industrielt plast. Sådan reducerer vi miljømæssige fodaftryk af vores produkter til et absolut minimum.

Produkter der reducerer affaldsstrømmen i vores oceaner

Vores nye BlueOcean rodbarriere beskytter belægningen omkring enkeltstående træer og grupper af træer og sikrer, at træers rødder vokser i den rigtige retning. Derfor er den ideel til cykelstier, fortove og belægninger.

De er lavet af 100% genbrugsplast – 30% fra opsamlet og genanvendt plast der ellers ville være endt i havene fra gamle fiskenet, reb og trawl fra Skandinavien, samt 70% genanvendt materiale fra industrien. Ved at opsamle og genanvende plast – inden det ende i havet – bidrager vi til at reducere forureningen. af vores oceaner.

Ifølge FN stammer 11% af al affaldsplast, der ender i verdenshavene, fra den maritime industri – det bliver til intet mindre end 50.000 tons plastaffald om året. Det er svimlende tal, vi ikke kan ignorere. Med fremstillingen af produkterne i BlueOcean produktserien støtter vi Operation Clean Sweep – et globalt samarbejde, der arbejder for at beskytte verdenshavene mod plastisk affald.

Vi tager højde for produktets fulde livscyklus

BlueOcean rodbarrieren er udviklet i samarbejde med de to innovative danske plastvirksomheder Plastic og Letbek, der deler vores overbevisning om at bidrage til en bæredygtig udvikling. Sammen har vi arbejdet for at skubbe til grænserne ved at arbejde  med genanvendt plast i vores produkter.

Vi har taget højde for hele produktets livscyklus – fra design til genanvendelse. Vores produkter er designet, så al plastikken let kan genanvendes, og vi tilbyder derfor afhentning af brugte produkter, som vi efterfølgende sørger for bliver genanvendt. Ved at gøre dette understøtter vi FN’s Verdensmål 12: Bæredygtigt forbrug og produktionsformer samt Verdensmål 14: Livet i havet.

Det er et ambitiøst, men også et nødvendigt mål, som betyder, at vi – sammen med vores samarbejdspartnere og andre innovative virksomheder – gør en reel forskel.

Relaterede produkter

No items found.
Before After