INSPIRATION OG NYHEDER I INDBAKKEN
Tak for din tilmelding. Vi skrives ved!
Der er opstået en fejl, prøv venligst igen. Hvis der er noget vi kan gøre, må du meget gerne skrive til info@milford.dk. Tak.

Tryghed og æstetik forenes i vores første design til fysisk sikring

Tryghed og æstetik forenes i vores første design til fysisk sikring

Nu lancerer vi vores første løsning til fysisk sikring mod terror, der som det første produkt af sin art, lader dig designe smukke løsninger, der skaber velvære og tryghed. Når vi skal skabe tryghed i byen, vil vi ikke gå på kompromis med æstetikken.

Hos Milford har vi givet et løfte om at bidrage til at skabe byer, hvor alle kan være glade, sunde og trygge. Og vi tror på, at vejen til at nå det mål går gennem godt design og innovative løsninger. Nu lancerer vi vores første produkt, der skaber tryghed i byrum. Men vi gør det uden at gå på kompromis med æstetikken. Fysisk sikring bliver en stadig vigtigere del af vores hverdag, men vi ser ingen grund til, at vi ikke samtidig kan have byrum, hvor det er rart at opholde sig.

Fysisk sikring med designet i fokus

Det nye produkt er en design-drevet løsning, som giver friheden tilbage til arkitekterne, designerne, byplanlæggerne og kommunerne. Med den samme frihed som i vores Contrast Freestyle-kantafgrænsning kan du skabe værn nøjagtig efter din vision, samtidig med at du designer gode og smukke byrum, der opfordrer til ophold og samvær. På den måde kan du fokusere på at skabe en løsning, der passer til dit projekt, mens vi sikrer, at det færdige design yder den nødvendige tryghed og beskyttelse.

"De eksisterende metoder til fysisk sikring mod terror, som vi finder på markedet, er konstruktioner med tunge strukturer, pullerter eller andre fysiske barrierer, eller midlertidige tiltag som betonklodser. Uanset hvilken foranstaltning man vælger til at beskytte et områder, glemmer man aspektet af at designe, så mennesker har det godt," siger Mark Walton, Product Manager, Milford.

Med sikkerhedsløsningen fra Milford er der fokus på designet, men det betyder ikke, at vi har slækket på sikkerheden. Tværtimod. Med det nye produkt har du en forhåndsgodkendt løsning, som lever op til gældende sikkerhedsstandarder.

"Det er virkelig en “designet af dig”-tilgang i et marked, som indtil nu har været domineret af et traditionelt og begrænset mindset. Vores løsninger er designet til at kunne tilpasses kundens, projektets og designerens behov," siger Mark Walton.

Du kan læse mere om det nye produkt, dets anvendelse og muligheder, her.

Relaterede produkter

No items found.
Before After