INSPIRATION OG NYHEDER I INDBAKKEN
Tak for din tilmelding. Vi skrives ved!
Der er opstået en fejl, prøv venligst igen. Hvis der er noget vi kan gøre, må du meget gerne skrive til info@milford.dk. Tak.

Milford til Danske Landskabsarkitekters 90 års jubilæum

Milford til Danske Landskabsarkitekters 90 års jubilæum

Danske Landskabsarkitekter fylder 90 år. Det  markeres fredag den 10. september med en spændende dag fyldt med faglige arrangementer og udflugter, der byder på en bred vifte af emner, der rører sig i landskabsarkitekturen.

Milford vil være til stede til arrangementet, som vi også er med til at sponsorere. Temaet for jubilæumsarrangementet er ”Livskvalitet i Landskabsarkitekturen”, hvilket er noget, vi om nogen anden kan stå inde for. Vi arbejder på at skabe det gode liv i byer rundt omkring i hele Skandinavien, og her har landskabsarkitekter stor indflydelse og indtager en særlig vigtig rolle.

Et fag i fremgang

Landskabsarkitekturen har fået mere opmærksomhed og indflydelse de senere år, og særligt efter coronakrisen begynder flere og flere at få øjnene op for, hvor vigtige vores uderum er for vores livskvalitet. 

Vi glæder os over den spændende udvikling og øgede indflydelse i faget, og ser frem til en jubilæumsdag fyldt med ny inspiration og viden. Vi er stolte over at kunne samarbejde med landskabsarkitekter over hele norden og sammen skabe grønnere byer, hvor mennesker trives og har det godt. 

Se det fulde program til DL’s 90 års jubilæum her

Relaterede produkter

No items found.
Before After