INSPIRATION OG NYHEDER I INDBAKKEN
Tak for din tilmelding. Vi skrives ved!
Der er opstået en fejl, prøv venligst igen. Hvis der er noget vi kan gøre, må du meget gerne skrive til info@milford.dk. Tak.

Kom og mød os på Kloakmessen d. 24-25. marts i Fredericia

Nyhed

Kom og mød os på Kloakmessen d. 24-25. marts i Fredericia

No items found.

Sving forbi stand nr. A-1133, hvor vores erfarne urbane landskabsingeniør Aksel Jensen står klar til at lære dig mere om vores Aquaton tunnelfaskine – et yderst effektivt system til regnvandshåndtering, der nemt kan tilkobles den øvrige kloakering.

Kloakmessen strækker sig over to effektive messedage mellem d. 24. og 25. marts og afholdes i Fredericia. Antallet af udstillere på kloakmessen 2022 er det hidtil højeste, og repræsenterer branchens førende leverandører. På Kloakmessen kan du blandt andet opleve ‘DM i kloak’ samt demonstration af løsninger indenfor kloakering, LAR, klimatilpasning og meget mere.

På vores stand kan du få mere at vide om alle fordelene med vores Aquaton-tunnelfaskine og stille spørgsmål til vores erfarne urbane landskabsingeniør Aksel Jensen om alt lige fra installation, vedligehold, bæreevne, sedimentkontrol og meget andet. Du kan også høre mere om vores mange andre LAR-løsninger - inklusiv et par spændende nyheder, som er på vej.

Vi glæder os til at se dig til to dage fyldt med inspiration samt nyheder inden for teknik og services i kloakbranchen på et højt fagligt niveau!

Relaterede produkter

Before After