INSPIRATION OG NYHEDER I INDBAKKEN
Tak for din tilmelding. Vi skrives ved!
Der er opstået en fejl, prøv venligst igen. Hvis der er noget vi kan gøre, må du meget gerne skrive til info@milford.dk. Tak.

Nye medarbejdere hos Milford

Nye medarbejdere hos Milford

Hos Milford har vi et brændende ønske om at gøre byer grønnere over hele Skandinavien. Derfor er vi glade for nu at kunne sige velkommen til hele tre nye kolleger – Andreas, Aksel, og Heidi.

Med deres henholdsvis svenske, danske og norske baggrund vil de styrke vores position og hjælpe til på vores mange spændende projekter rundt omkring i hele Skandinavien. 

Andreas Wijkström og Heidi Witzell vil styrke vores salgs- og kunderådgiverteam med deres mange års erfaring inden for kundekontakt, ledelse og administration. 

Heidi er tiltrådt som vores nye PA og kundesupporter i Værløse, hvor hun vil styrke vores processer inden for økonomi og administration. Hun vil med sin norske opvækst være en stor hjælp i kommunikationen med vores norske kunder.

 Andreas har allerede beriget Milford teamet gennem sommeren på vores svenske kontor i Malmö. Andreas’ svenske baggrund og mange års erfaring med salg, forretningsudvikling og kunderådgivning vil være en stor fordel for vores svenske kunder. I de senere år har vi haft særligt travlt med mange nye svenske projekter, og vi ser frem til at videreudvikle og få vores svenske marked til at vokse endnu mere fremover.

Sidst men ikke mindst har vi fået Aksel Jensen med på holdet som vores nye urbane landskabsingeniør. Aksel er uddannet fra Københavns Universitet i 2020, hvor han især har haft fokus på træplantning i byen. Aksel har tidligere arbejdet hos en anlægsgartner og som urban landskabsingeniør hos Furesø kommune, hvor han sad som projektleder og myndighedsbehandler inden for vej, trafik og grøn omstilling. Hos Milford vil Aksel blive vores nye tekniske anlægsrådgiver, hvor han vil kunne støtte og rådgive vores mange kunder i et væld af spændende projekter over hele Skandinavien.

Et stort velkommen til vores tre nye medarbejdere. Vi glæder os til at gøre byer over hele Skandinavien grønnere med jer. 😊 Velkommen til!

Relaterede produkter

No items found.
Before After