INSPIRATION OG NYHEDER I INDBAKKEN
Tak for din tilmelding. Vi skrives ved!
Der er opstået en fejl, prøv venligst igen. Hvis der er noget vi kan gøre, må du meget gerne skrive til info@milford.dk. Tak.

Passive vandingssystemer forbedrer vækstbetingelserne for byens træer

Passive vandingssystemer forbedrer vækstbetingelserne for byens træer

Bytræer bliver udsat for både øget nedbør og tørke, og det udfordrer træernes trivsel. Løsningen finder vi i passive vandingssystemer, der genskaber naturens egen vandcyklus inde i byen.

Trange forhold i byen skaber jordkomprimering og vandknaphed. Det resulterer i vanskelige vækstforhold for byens træer og forstyrrer deres naturlige vandcyklus. Med de tiltagende klimaforandringer skaber det kun voksende problemer. Resultatet er, at byens træer får en kortere levetid, og det koster både flere penge og gør, at vi går glip af de mange fordele ved at have træer, som kan vokse sig store, sunde og stærke inde i byen.

CoreBlue efterligner den naturlige vandcyklus

CoreBlue er vores nye produkt i en serie af intelligente designsystemer, som skaber bedre vækstbetingelser for byens træer – også midt inde i centrum af byen. CoreBlue består af en kapillærfaskine med stenuld, som kan sammenkobles med en fordelerbrønd eller et linjedræn, der modtager regnvandet og leder det videre til faskinen. Stenuldsfaskinen suger herefter vandet til sig som en svamp – en enkelt faskine enhed kan tilbageholde helt op til 34 liter vand. Herefter frigives regnvandet langsomt igen til den omkringliggende jord, som træernes rødder kan nyde godt af.

Passive vandingssystemer sikrer træets trivsel både ved tørke og store regnskyl

Den smarte designløsning i CoreBlues passive vandingssystem medfører, at vandet bliver længere i jorden og frigives til træets rødder frem for kloakken. CoreBlue øger også jordens vandkapacitet og etablerer en langt mere effektiv vanding på mindre plads. De forbedrede vækstbetingelser resulterer i træer, som hurtigere kan vokse sig store, sunde og stærke. Det giver fordele som, at træerne bidrager til at opsamle mere vand og optage mere CO2 og forurenende partikler – alle tre presserende udfordringer i byerne.

Tilpasses til dit produkt

CoreBlue er et særdeles fleksibelt system, som kan tilpasses dit projekt. Det er både let, kompakt og kan bruges alene eller som en integreret del i andre systemer. Derudover er kapillærfaskinen fremstillet i et 100% genanvendeligt materiale, som ikke indebærer nogen risici for den omkringliggende jord eller grundvandet.

Du kan finde endnu flere detaljer og tekniske specifikationer i vores CoreBlue-brochure.

Hos Milford hjælper vi dig altid med at designe netop den løsning, der skaber den optimale vandhåndtering. Vi skal blot vide, hvor meget vand der skal håndteres, på hvor stort et areal og hvorfra afstrømningen skal opsamles. Når vi kender den information, sender vi dig en tegning af systemet.

Kontakt os for at se, hvad der kan lade sig gøre på dit projekt.

Relaterede produkter

No items found.
Before After