INSPIRATION OG NYHEDER I INDBAKKEN
Tak for din tilmelding. Vi skrives ved!
Der er opstået en fejl, prøv venligst igen. Hvis der er noget vi kan gøre, må du meget gerne skrive til info@milford.dk. Tak.

Vores 10 mest downloadede materialer

Nyhed

Vores 10 mest downloadede materialer

No items found.

Vidste du, at du på Milfords hjemmeside kan downloade et hav af forskellige materialer kvit og frit? Du finder både brochurer, håndbøger, tekniske tegninger, datablade, licitationstekster m.m. Det er der heldigvis rigtig mange der har fundet ud af, og som benytter sig af hver eneste uge.

For at gøre det nemt, har vi her samlet nogle af de allermest populære downloads! Måske er der noget, du har misset?

1. Krav og anbefalinger til brug af sokkelrender


Milfords opsummering af de vigtigste byggetekniske krav og anbefalinger, der gælder for anvendelsen af sokkelrender. Dækker indhold fra både SBi, BYG-ERFA og Dansk Standard.

Krav og anbefalinger til brug af sokkelrender >

2. Canyon™ 3.0 brochure


Produktbrochure som præsenterer Canyon™ 3.0, der er Milfords nyeste og mest innovative sokkelrende. Både udformningen, materialet og måden den samles på, sætter en helt ny standard.

Canyon 3.0 brochure >

3. Håndbog i wiresystemer


Vores 48-siders håndbog i wiresystemer er en vores allermest populære materialer. Her finder du inspiration og viden om plantevalg samt vejledning i hvilke wiresystemer, der passer til de forskellige typer af klatre- og slyngplanter.

Håndbog i wiresystemer >

4. Aquaton™ brochure

Produktbrochure med cases som præsenterer og forklarer brugen af vores tunnelfaskiner til håndtering af regnvand. Brochuren beskriver fire forskellige anvendelsesprojekter.

Aquaton brochure >

5. Contrast Freestyle™ tegninger

Tekniske tegninger af Contrast Freestyle™ kantafgrænsningssystem. Kan downloades i forskellige formater, som kan anvendes i teknisk tegningsmateriale, men her linker vi bare til pdf-versionen, som alle kan åbne.

Contrast Freestyle tegninger >

6. Canyon™ 3.0 EPD-certifikat

Canyon™ 3.0 sokkelrenden er fuldt EPD-certificeret, og det er der mange, der er glade for. Hvis du har interesse i detaljerne, kan du finde alle beregningerne her.

Canyon 3.0 EPD-certifikat >

7. Upland™ brochure

Produktpræsentation af Upland™ terrassesystemet, som beskriver opbygningen af terrassen, materialevalg, miljøcertifikater o.l.

Upland brochure >

8. Contrast Freestyle™ brochure

Produktpræsentation af Milfords Contrast Freestyle™ kantafgrænsningssystem, der skræddersyes til hvert projekt. Systemet er fuldt EPD-certificeret og kan kombineres med bænke, borde m.m. i forskellige træsorter.

Contrast Freestyle brochure >

9. Canyon™ 3.0 tegninger

Tekniske tegninger af Canyon™ 3.0 sokkelrende, der fås med både åben og lukket bund. Kan downloades i forskellige formater, som kan anvendes i teknisk tegningsmateriale, men her linker vi bare til pdf-versionen, som alle kan åbne.

Canyon 3.0 tegninger >

10. Canyon™ 3.0 datablad

Datablade for den lukkede Canyon™ 3.0 sokkelrende, som beskriver de tekniske detaljer som f.eks. størrelse og materialer.

Canyon 3.0 datablad >

Relaterede produkter

No items found.
Before After