INSPIRATION OG NYHEDER I INDBAKKEN
Tak for din tilmelding. Vi skrives ved!
Der er opstået en fejl, prøv venligst igen. Hvis der er noget vi kan gøre, må du meget gerne skrive til info@milford.dk. Tak.

Aluminium – det nye materiale til rejste plantebede

Nyhed

Aluminium – det nye materiale til rejste plantebede

No items found.

Aluminium er et materiale med mange fordele. Vi introducerer nu aluminium til rejste plantebede og ser nærmere på materialets mange egenskaber, og hvorfor lige netop det materiale især egner sig godt til bedafgræsning på toppen af byens tage. 

Vi er begyndt at benytte os af aluminium i installeringen af rejste plantebede med vores Contrast Freestyle. Det har vi valgt, fordi der er tale om et materiale, der bidrager med mange gode egenskaber til et plantebed.  

Aluminium er et letvægtigt materiale med ualmindelig lang holdbarhed og robusthed, der gør, at det hverken sprækker eller revner. Ved brug af aluminum kan bedafgrænsningen designes som en nærmest papirtynd linje, og du kan med materialet derfor udnytte pladsen og opnå den optimale plads til jord og planter i plantebede. Materialets pladseffektivitet gør det yderst letvægtigt og nemt at have med at gøre. En aluminiumskant kræver desuden minimal vedligeholdelse og er derfor billig i drift. 

Aluminium har ligeledes miljømæssige fordele, da det letvægtige materiale er en cirkulær ressource, der kan genanvendes et uendeligt antal gange. Også ved transport og installation, giver det store fordele at have med et så letvægtigt materiale at gøre.


Grønne og rekreative åndehuller på byens tage

Ved at installere plantebede på byens tage kan man skabe grønne og rekreative miljøer, der giver en ekstra dimension til et ellers fladt tag. 

Aluminium er især velegnet til rejste plantebede på tagflader. Materialet er i installeringen nemmere at håndtere på en allerede eksisterende tagkonstruktion grundet dets lette natur – en 50x200cm dimensioneret stålplade vejer 40 kg, mens en 50x200cm aluminiumsplade kun vejer 13,5 kg, altså langt det halve af vægten. Der er derfor masser af penge at spare ved installationstid.

Materialet har ligeledes visse miljømæssige fordele, forudsat at man gør sig bevidst om dem og især i implementeringsfasen formår at transportere og installere det korrekt. Det har en lang levetid overfor andre materialer, og er en cirkulær ressource der kan genanvendes et uendeligt antal gange.

Præcis det udtryk du ønsker

Materialet har sidst men ikke mindst sine æstetiske fordele. De lange rene linjer som skabes i det minimalistiske aluminium virker som et usynligt element i designet og giver en øget fokus og tyngde på det grønne i et bed. 

Vi tilbyder pulverlakering og fører et bredt udvalg af RAL-farver. Pulverlakeringen giver et flot spil i overflade. Der er tale om en skånsom proces, hvor der tages højde for miljøet. Vi kan hjælpe med, at du får præcis det udtryk, du ønsker og vejleder dig til den mest skånsomme og miljøvenlige proces samt installation af vores produkter.

Læs om de mange fordele ved at vælge aluminium som materiale i din kantafgrænsning eller kontakt Milford for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig til at skaffe den bedste kantafgrænsning til dit projekt. 

Relaterede produkter

No items found.
Before After