INSPIRATION OG NYHEDER I INDBAKKEN
Tak for din tilmelding. Vi skrives ved!
Der er opstået en fejl, prøv venligst igen. Hvis der er noget vi kan gøre, må du meget gerne skrive til info@milford.dk. Tak.

Vi åbner nyt kontor i Malmö

Nyhed

Vi åbner nyt kontor i Malmö

No items found.

Hos Milford får vi ikke bare træer til at gro - nu er det blevet vores egen tur. Fra vores nye kontor i Malmö vil vi fremover involvere os i vores svenske projekter og være tættere på vores svenske kunder og samarbejdspartnere.

Vi har den seneste tid oplevet en øget efterspørgsel på det, vi kan, nemlig at skabe gladere, sundere og trygge bymiljøer. Det har blandt andet resulteret i en række kommende opgaver i det svenske. Vi har derfor valgt at åbne nyt kontor i Malmö, hvor det vil have base i det nyopførte kvarter Hemvistet.

Ivar Sigurdarson sidder som konsulent hos Milford i det nye svenske kontor og vil være involveret på de kommende svenske projekter.  

”Vi arbejder løbende på at etablere Milford som en samarbejdspartner i alle store byer i Sverige. At være til stede der, hvor det sker, er vigtigt for os. Selvom tiden i øjeblikket  indebærer mindre fysisk kontakt, så ønsker vi at befinde os og være en del af det miljø, som vi bidrager til”, siger Ivar Sigurdarson.

Projekter i Sverige

I et af vores seneste svenske projekter bidrog vi til fornyelsen af Hagdalen park, der skulle have et løft som led i renoveringsprojektet ”Greener Stockholm”. Her installerede vi ContrastFreestyle kantsystemet på et ellers nedslidt legeområde i parken. Et projekt der endte med at blive en stor succes.

Vi har flere kommende svenske projekter, hvoraf et af dem er i samarbejde med ÅWL arkitekter og Haga Norre Projekt HNP AB som bygherre på taghaven Store Frösunda i Solna, Stockholm. Her har vi også leveret vores unikke kantsystem ContrastFreestyle med integrerede bænke, som er designet og udviklet i tæt samarbejde med projektets landskabsarkitekter.

”Vi bringer en høj faglighed med i alle vores projekter, men samtidig deler vi også en stor vision sammen med vores samarbejdspartnere - at skabe fremtidige bymiljøer, som er gladere, sundere og trygge”, siger Ivar Sigurdarson.

“Det er vores ambition at arbejde frem mod at blive det mest bæredygtige valg for vores samarbejdspartnere i alle de projekter, vi engagerer os i. Når man tænker på bymiljøer, der giver høj livskvalitet, så er det meningen, at man skal tænke på os”, afslutter han.  

Hos Milford glæder vi os til at kunne byde på en formel åbningsreception af vores nye kontor, når både sæsonen, og tiden er til det. Her vil vi vise nogle af vores svenske projekter frem til interesserede folk i branchen og give en rundvisning på taget af vores egen kontorbygning - en del af boligområdet KV Hemvistet, hvor vi har bidraget med ContrastFreestyle til en række plantebede på tagterrassen.

Vores nye svenske kontor har adresse på Ymers gatan 31 i Malmö. Henvendelser vedrørende samarbejder, projekter og netværk kan sendes til e-mail info@milford.dk.

Få en forsmag og gå en virtuel tur på tagterrassen:

Relaterede produkter

No items found.
Before After