24
/
05
/
2018

Milford deler viden om Københavnsk bymiljø

The New Urban Agenda beskriver en målsætning, der ligger tæt på Milford’s formål: “Creating Livable cities”.  Og et arbejde som vi i Milford støtter op omkring via både vores produkter og services men i særdeleshed ved at deltage i konferencer, videndele og deltage i partnerskaber. Som et led i dette engagement deltog Milford’s CEO, Wyatt Harding ved konferencen The European Forum on Urban Forestry i Helsinki. Her bidrog Milford med et oplæg om den måde vi kombinerer Bæredygtige Dræn Systemer(såkaldte SUDS) og træer i byen i København.

The European Forum on Urban Forestry er bare ét af de steder, hvor Milford deltager for at få og dele viden om beplantning i byer og grøn infrastruktur. Konferencen foregår årligt hvor deltagerne diskuterer nyeste retninger, udveksler erfaringer og bliver inspireret af gode eksempler på god praksis vedrørende planlægning, design og forvaltning af beplantning i byer.

Fremtiden kalder på bæredygtige løsninger

Fremtidens byer skal i stigende grad kunne håndtere regnvand noget som ofte kan være en stor udfordring. Hvis alt overfladevandet ledes direkte til kloak, kan man ved større regnhændelser risikere at kloakkerne bliver overbelastede. Især lavtliggende områder i byerne har eller får problemer. Paradoksalt nok får byens beplantning derimod mange steder slet ikke nok vand, på grund af de mange impermeable overflader, der forhindrer vandet i at trænge ned til rødderne.

Beregn hvad der skal til, bæredygtigt, at løse et stigende regnvandsproblem. 

Men ved at benytte Milford’s løsninger og ekspertise kan man i fremtiden vende udfordring til en fordel. Og det er let at komme igang. Helt konkret kan man beregne, hvordan man med beplantning kan håndtere den stigende regnmængde. Milford kan i samarbejde med SWECO tilbyde et beregningsprogram hvor man viser, hvor mange træer, der skal plantes i forhold til en given regnhændelse og projektets oplandsareal.

Med den rette viden er løsningen simpel. Kontakt Milford på info@milford.dk og kom sikkert igang.

Læs mere om, hvordan I med Milford’s løsninger kan være med til at nå ambitionerne bag The New Urban Agenda

Foto: Kuvatoimisto Kuvio Oy - City of Helsinki

Klimatilpasning og LAR-løsninger

For mere info, kontakt

Wyatt Harding