INSPIRATION OG NYHEDER I INDBAKKEN
Tak for din tilmelding. Vi skrives ved!
Der er opstået en fejl, prøv venligst igen. Hvis der er noget vi kan gøre, må du meget gerne skrive til info@milford.dk. Tak.

Fremtiden har brug for smart klimatilpasning

Nyhed

Fremtiden har brug for smart klimatilpasning

No items found.

Byer verden over har brug for at tænke klimatilpasning ind i de fleste større byggeprojekter – især i udearealer, der skal håndtere de forventede stigende mængder regnvand. En løsning er nedsivningsanlæg, der med vores innovative tunnelfaskiner er muligt at installere på en let og smart måde.

Når vi designer byer, pladser og bygninger, er det allerede nu et centralt element at sikre, at de er klimasikret- og tilpassede. For at løse udfordringen med de stigende mængder regnvand, der skaber oversvømmelser i byer i hele verden, når kloaksystemerne overbelastes, er en løsning at installere LAR- og nedsivningsanlæg.

Det har vi fx allerede nu været med til på Horsedammen, Östre Sala Backe og Hornemanns Vænge, hvor vores innovative Aquaton er installeret under jorden og med sin høje kapacitet aflaster kloaksystemet og mindsker risikoen for oversvømmelse.

Fire fordele ved Aquaton

Aquaton er en faskine, men adskiller sig fra dem, vi ellers har set på markedet, ved sin udformning, der er baseret på den klassiske romerske bue. Normalt kommer faskiner i kasser, hvad bl.a. betyder, at de er meget pladskrævende under transport. Men Aquaton kan let stables, så du kan spare plads under transporten og senere hen på byggepladsen.

Når Aquaton etableres, lægges de sådan, at de blot overlapper hinanden fremfor at blive hægtet sammen, så selve installationen bliver også nemmere og hurtigere.

Hurtigere bliver installationen også af, at Aquaton ikke har brug for lige så meget plads og kan placeres i lavere dybde, samtidig med at deres særlige bueform giver dem en høj bæreevne. Dette er især i Danmark en fordel, hvor grundvandsspejlet er højt.

For Aquaton gælder som for standardfaskiner, at man regner med en levetid på 50-75 år. Men det særlige ved de bueformede Aquaton er, at de løbende kan renses for sediment, så det er muligt at opretholde en optimal effektivitet.

Få mere at vide om forsinkelses- og nedsivningsløsninger

Der er mange muligheder for at tilpasse en Aquaton-løsning til et bestemt projekt, bl.a. i forhold til belastningsgraden. Du kan læse mere om Aquaton her eller kontakte en af Milfords have- og parkingeniører, som er eksperter på området og klar til at hjælpe dig med konkrete råd til dit projekt.

Relaterede produkter

No items found.
Before After